Tietosuojalauseke

Slots4play.com on S4P Media: n omistuksessa, ja sen vuoksi se noudattaa yrityksen tietosuojakäytäntöä.

S4P Mediassa (“S4P Media”, “me”, “me”) käsittelemme asiakkaidemme ja vierailijoidemme henkilötietoja verkkosivuillamme (“sinä”). Pyrimme käsittelemään henkilötietojasi huolellisesti, pitämään niitä turvassa ja noudattamaan tietosuojalakeja.

S4P Media harjoittaa suorituskykymarkkinointia ja lyijyn luomista verkossa, pääkonttori on Isossa-Britanniassa.

Kuinka tämä käytäntö toimii

Tämän politiikan tarkoituksena on selittää milloin, miksi ja miten käsittelemme tietoja, jotka saattavat koskea sinua (”henkilötiedot”). Se tarjoaa myös tärkeitä tietoja lakisääteisistä oikeuksista. Tämän politiikan ei ole tarkoitus korvata minkään kanssamme tekemäsi sopimuksen ehtoja eikä tietosuojalakien mukaisia ​​oikeuksia.

  1. Kuka vastaa henkilötietojesi hoidosta?

S4P Media Ltd, jonka rekisteröity osoite on B005 Trident Business Centrem, 89 Bickersteth Road, Lontoo, Englanti, SW17 9SH, on pääasiassa vastuussa henkilötietojesi (sinun rekisterinpitäjäsi) hoidosta. Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan yritystä, joka määrittelee henkilötietojen käsittelytavat ja tarkoitukset.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että vaikka olemme pääasiassa vastuussa henkilötietojesi hoitamisesta, tietoja voidaan pitää tietokannoissa, joihin muut yritykset voivat käyttää. Käytettäessäsi henkilötietojasi kaikki yritykset noudattavat tässä politiikassa vahvistettuja standardeja.

S4P Media on rekisteröity yritys Iso-Britanniassa.

  1. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Voimme käsitellä seuraavia henkilökohtaisia ​​tietojasi sinusta:

  • Nimi
  • Syntymätiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • Puhelinnumero
  • IP-osoite
  • Sijaintitiedot
  • Verkkosivuston käyttö
  • Ikä
  1. Mihin käytämme henkilötietojasi ja milloin käsittelemme henkilötietojasi?

S4P Media kerää tietoja suoraan sinulta, kun käytät palveluitamme tai vierailet verkkosivuillamme.

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi:

  • lähettää tuotteisiin ja palveluihin liittyviä mainosviestejä. Katso myös kohta 6 alla suoramarkkinoinnista.
  • analysoida järjestelmissämme ja tietokantoissamme olevia tietoja parantaaksemme tapaa, jolla liiketoimintaamme ja verkkosivustoitamme hoidetaan käyttäjän mieltymysten mukaan, paremman palvelun ja käyttökokemuksen tarjoamiseksi.
  • parantaa ja kohdistaa meiltä saamiasi mainoksia.
  • rekisteröi sinut chat-foorumiin tai yhteisöön, jos voimme tarjota sen, johon voit antaa kommentteja.
  • täyttää tai käyttää kaikkia laillisia velvoitteitamme tai oikeuksiamme.

Käsittelemme henkilötietojasi vain tässä osassa 3 määriteltyihin tarkoituksiin ja jos olemme vakuuttuneita siitä, että:

  • olet antanut suostumuksesi meille tietojen käyttämiseen tällä tavalla, tai
  • Henkilötietojemme käyttö on välttämätöntä liiketoiminnassa olevien "oikeutettujen etujen" tukemiseksi (esimerkiksi tuotteidemme parantamiseksi tai analysoinnin suorittamiseksi koko tietokannasta) tavalla, joka on oikeasuhteinen ja kunnioittaa yksityisyyttäsi.
  1. Kenen kanssa jaamme henkilötietosi?

Teemme yhteistyötä monien kolmansien osapuolien kanssa auttaajamme hallitsemaan liiketoimintaamme ja toimittamaan palveluita.

Nämä kolmannet osapuolet voivat toisinaan tarvita pääsyä henkilötietoihisi:

  • Postisovelluksemme tarjoaja Forfront LTD, jonka osoite on rekisteröity: Renaissance House, 32 Upper High St, Epsom KT17 4QJ.
  • Analytiikkapalveluntarjoajamme (kuten Google, Facebook, BING), jotka käsittelevät henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa rekisterinpitäjinä. Katso meidän Evästekäytäntö jäljempänä olevassa lisäyksessä, jotta voidaan tunnistaa, kuinka voit estää analytiikan tarjoajien pääsyä henkilötietoihisi.
  • Palveluntarjoajat tai tietojen käsittelijät, jotka käsittelevät henkilötietojasi ohjeissamme, esimerkiksi pilvipalvelut.
  • Jos meillä on velvollisuus paljastaa noudattaa lakisääteistä velvoitetta tai suojata etujamme tai turvallisuuttamme.
  • Tapauksessa, kun myymme, ostamme tai järjestämme uudelleen liiketoimintaa tai omaisuutta tai jos omaisuuden hankkii kolmas osapuoli, mukaan lukien mahdolliset myyjät tai ostajat.
  1. Kansainväliset siirrot

Kansainväliset siirrot tarkoittavat, että henkilötiedot siirretään Euroopan unionin ulkopuolelle.

Kuten edellä osiossa 4 todetaan, voimme sallia pääsyn henkilötietoihisi kolmansille osapuolille, jotka voivat sijaita Euroopan unionin ulkopuolella.

Voimme myös paljastaa henkilötietosi, jos saamme laillisen tai sääntelypyynnön ulkomaiselta lainvalvontaelimeltä Euroopan unionin ulkopuolella.

Pyrimme aina varmistamaan, että kaikki kansainväliset tiedonsiirrot onnistuvat suojelemaan oikeuksiasi ja etujasi. Lainvalvonnasta tai viranomaisilta saamme kaikki tietopyynnöt tarkistetaan huolellisesti ennen henkilötietojen paljastamista.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä lisätietoja yllä mainituista suojatoimenpiteistä. Ota yhteyttä (katso kohta 8), jos haluat lisätietoja.

  1. Suoramarkkinointi

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestintää tuotteista ja palveluista, joita tarjoamme yhdessä kumppaneidemme kanssa, esimerkiksi online-kasino, urheiluvedonlyönti ja rahoituspalvelut. Tämä voi olla sähköpostin tai kohdennettujen online-mainosten muodossa.

Joissain tapauksissa henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksiin perustuu oikeutettuihin etuihimme (katso kohta 3 yllä).

Kun laki sitä vaatii, se perustuu suostumukseen.

Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnin jatkamisesta. Voit käyttää luopumislinkkiä, jonka löydät kaikesta suoramarkkinointiviestinnästä, tai ottamalla meihin yhteyttä (katso osa 8).

Pyrimme rajoittamaan suoramarkkinoinnin kohtuulliseen ja oikeasuhteiseen tasoon ja lähettämään sinulle viestejä, jotka uskomme olevan sinulle kiinnostavia tai merkityksellisiä perustuen tietoihimme, jotka meillä on sinusta.

  1. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on kohtuullisesti tarpeen tämän politiikan osassa 3 lueteltuihin tarkoituksiin.

Pidämme huoltamme henkilötietojen säilyttämiskäytäntöä. Jos henkilökohtaisia ​​tietojasi ei enää vaadita, varmistamme, että ne joko poistetaan turvallisesti tai tehdään anonyymeiksi.

  1. Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on useita oikeuksia henkilötietojesi suhteen. Lisätietoja jokaisesta näistä oikeuksista löytyy jäljempänä esitetystä taulukosta.

Jotta voit käyttää oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

legal@s4pmedia.co.uk tai kirjallisesti S4P Medialle yllä olevassa osassa 1 mainittuun osoitteeseen.

Huomaa seuraava, jos haluat käyttää oikeuksiasi:

Pääsy

Voit pyytää meitä

  • vahvistaa, käsittelemmekö henkilötietojasi;
  • antaa sinulle kopion tiedoista;
  • antaa sinulle muita tietoja henkilötiedoistasi, esimerkiksi mitä meillä on, mihin me niitä käytämme, kenelle me paljastamme niitä, siirrämmekö niitä EU: n ulkopuolelle ja kuinka suojaamme niitä, kuinka kauan säilytämme sitä, mitä oikeudet, kuinka voit tehdä valituksen, mistä saimme tietosi ja olemmeko suorittaneet automaattista päätöksentekoa tai profilointia, siltä osin kuin tietoja ei ole jo annettu sinulle tässä politiikassa.

oikaisua

  • Voit pyytää meitä oikaisemaan virheelliset henkilötiedot.
  • Saatamme yrittää tarkistaa tietojen oikeellisuuden ennen niiden oikaisemista.

Erasure

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, mutta vain missä:

  • sitä ei enää tarvita tarkoituksiin, joihin se on kerätty; tai
  • olet peruuttanut suostumuksesi (jos käsittely perustui suostumukseen); tai
  • onnistuneen vastustamisoikeuden seuraaminen (katso jäljempänä 'Vastalause'); tai se on käsitelty laittomasti; tai • noudattaa lakisääteistä velvoitetta.

Meidän ei tarvitse noudattaa pyyntöäsi poistaa henkilötietosi, jos henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä:

  • laillisen velvoitteen noudattamisesta; tai
  • oikeudellisten vaatimusten esittämistä, toteuttamista tai puolustamista varten;

Joissakin muissa olosuhteissa meidän ei tarvitse noudattaa pyyntöäsi, vaikka nämä kaksi ovat todennäköisimmät olosuhteet, joissa kieltäisimme pyynnön.

rajoitus

Voit pyytää meitä rajoittamaan (ts. Säilyttämään mutta käyttämättä) henkilötietojasi, mutta vain seuraavissa tapauksissa:

  • sen tarkkuus on kiistetty (katso oikaisu), jotta voimme tarkistaa sen tarkkuuden; tai
  • käsittely on laitonta, mutta et halua sen poistamista; tai
  • sitä ei enää tarvita tarkoituksiin, joihin se on kerätty, mutta me tarvitsemme sitä edelleen laillisten vaatimusten asettamiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen; tai
  • olet käyttänyt oikeutta vastustaa, ja pakottavia perusteita ei ole vielä tarkistettu.

Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttöä rajoittamista koskevan pyynnön perusteella, jos:

  • meillä on suostumuksesi; tai
  • perustaa, toteuttaa tai puolustaa laillisia vaatimuksia; tai
  • suojelemaan toisen luonnollisen tai oikeushenkilön oikeuksia.

siirrettävyys

Voit pyytää meitä toimittamaan henkilötietosi sinulle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, tai voit pyytää, että ne 'siirretään' suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, mutta joka tapauksessa vain, jos:

  • käsittely perustuu suostumiseesi tai kanssasi tehdyn sopimuksen suorittamiseen; ja
  • käsittely suoritetaan automatisoidulla tavalla.

vastalause

Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jonka oikeusperustana on 'oikeutetut etumme', jos uskot, että perusoikeutesi ja -vapautesi ylittävät meidän lailliset edut.

Meillä on tilaisuus osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia etuja, jotka ylittävät sinun oikeutesi ja vapautesi.

Kansainväliset siirrot

Voit pyytää kopion tai viittauksen suojatoimenpiteisiin, joiden mukaisesti henkilötietojasi siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Saatamme muokata tiedonsiirtosopimuksia tai niihin liittyviä asiakirjoja (ts. Peittää tietyt näihin asiakirjoihin sisältyvät tiedot) kaupallisen herkkyyden vuoksi.

Valvontaviranomainen

Sinulla on oikeus tehdä valitus vastuussa olevalle paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Pyydämme sinua yrittämään ensin ratkaista kaikki ongelmat kanssamme, vaikka sinulla on oikeus ottaa milloin tahansa yhteyttä valvontaviranomaiseen.

 

Viimeisin päivitys: 23. joulukuuta 2019